- Első Magyar AudiKlub - :: Fórumok :: AudiKlub Fórum :: Fórum |
|
<< Előző téma | Következő téma >> | ||
|
Oldal: 1 2 3 ... 19 [20] 21 | |
Moderátorok: Po-Béla, emiklos, poison, audiklub, lipy
|
Szerző | Üzenet | ||||
Retro |
|
||||
Vendég
|
Nah, ezt ma megrendeltem a fiftyre ![]() ![]() |
||||
Vissza az elejére |
|
||||
Sajti |
|
||||
Isaszeg![]() ![]() Regisztrált tag #9
Regisztrált: 2010.05.03 - 20:31Üzenetek: 2916 |
Köszi
Audi 100 C3 Avant 2.0 TD |I__I__I\===OOOO===/ I__I__I| Audi 80 B2 1.8 KEIHIN (I____\==OOOO==/ ____|) |
||||
Vissza az elejére |
|
||||
Retro |
|
||||
Vendég
|
Ez is egy alternatív megoldás: LINK | ||||
Vissza az elejére |
|
||||
Retro |
|
||||
Vendég
|
Sajti írta ... Hmmm, képről ez valami más féle. Ha hazamegyek menézem neked, 2 komplett szettet vettem, azaz 3 komplett szettem van még a qp-val együtt, majd megnézem melyik paxol nekem az 50-re, mert arra kell nekem 16db, ha marad akkor szivesen adok belőle, nem egy nagy összeg, aszem 60 cent volt darabja. |
||||
Vissza az elejére |
|
||||
cc_rider |
|
||||
Pécs-Cserkút![]() ![]() Regisztrált tag #49
Regisztrált: 2010.07.02 - 09:33Üzenetek: 892 |
Ilyet múltkor öcsém rugdosott náluk a műhelyben.Megvan nekik mind a 4db, ha valakit érdekel írjon és rákérdezgetek.Nem néztek ki rosszúl. B4 Avant 1Z Automatikgetriebe |
||||
Vissza az elejére |
|
||||
Sajti |
|
||||
Hmmm, képről ez valami más féle.
Audi 100 C3 Avant 2.0 TD |I__I__I\===OOOO===/ I__I__I| Audi 80 B2 1.8 KEIHIN (I____\==OOOO==/ ____|) |
||||
Vissza az elejére |
|
||||
Retro |
|
||||
Vendég
|
Ha jól látom, már csak ez a fajta van, meg tudná mondani valaki hogy paxol e?![]() |
||||
Vissza az elejére |
|
||||
Retro |
|
||||
Vendég
|
Sajti írta ... Jhaaaa. Az más. Ez esetben dögöljön meg a szomszéd szúnyogja jó Magyar szokás szerint ![]() Gratu ![]() Majd utána nézek. Az Auditradició shop-ban leltem rá. |
||||
Vissza az elejére |
|
||||
Sajti |
|
||||
Jhaaaa. Az más. Ez esetben dögöljön meg a szomszéd szúnyogja jó Magyar szokás szerint ![]() Gratu ![]() Audi 100 C3 Avant 2.0 TD |I__I__I\===OOOO===/ I__I__I| Audi 80 B2 1.8 KEIHIN (I____\==OOOO==/ ____|) |
||||
Vissza az elejére |
|
||||
Retro |
|
||||
Vendég
|
Fülekre gondoltam ![]() |
||||
Vissza az elejére |
|
||||
Sajti |
|
||||
Nembaj az ![]() Fülek is vannak??? ![]() Audi 100 C3 Avant 2.0 TD |I__I__I\===OOOO===/ I__I__I| Audi 80 B2 1.8 KEIHIN (I____\==OOOO==/ ____|) |
||||
Vissza az elejére |
|
||||
Retro |
|
||||
Vendég
|
Sajti írta ... Meg bizony ![]() Füleket kergetek hozzájuk. Akkor jobb ha el sem mondom, hogy van nekem 1 szett zsír új ![]() |
||||
Vissza az elejére |
|
||||
Sajti |
|
||||
Meg bizony ![]() Füleket kergetek hozzájuk. Audi 100 C3 Avant 2.0 TD |I__I__I\===OOOO===/ I__I__I| Audi 80 B2 1.8 KEIHIN (I____\==OOOO==/ ____|) |
||||
Vissza az elejére |
|
||||
Retro |
|
||||
Vendég
|
Sajtibá, megvannak még neked amit tőlem vettél??? |
||||
Vissza az elejére |
|
||||
Dambor |
|
||||
Pécs![]() ![]() Regisztrált tag #28
Regisztrált: 2010.06.30 - 07:33Üzenetek: 225 |
LINK mit találtam ! ![]() A6 Avant 2.5TDI Quattro '96 AEL |
||||
Vissza az elejére |
|
||||
Retro |
|
||||
Vendég
|
Danner írta ... Retro írta ... áááá, kepékről ítélve 500-nak max a negyedét éri, miláért már majdnem hibátlant kapni ![]() én most ebbe vagyok nagyon beleszerelmeskedve ![]() LINK Felajánlottam valakinek, lehet hogy érdekli az autó, 3500 eurót akarnak érte. Az asszonyt már lelkileg felkészítettem, hogy lehet jön még egy Coupé a házhoz ![]() Gondolom, tapsolt a boldogságtól ![]() Nálunk fordítva van, majdnem rábeszélt Móni egy A8-ra, vagy 740iL-re ![]() Sajna nincs értelme megvenni, mégis sokat kell költeni bele, asszonnyal most annyiban maradtam, hogy ha hazamegyek, elkezdem a Magyarosítását a qp-nak ![]() ![]() |
||||
Vissza az elejére |
|
||||
Danner |
|
||||
Wellingborough(UK)![]() ![]() Regisztrált tag #27
Regisztrált: 2010.06.29 - 10:43Üzenetek: 930 |
A napokban rámtört a bűntudat, hogy otthagytam a garázsban a gte-t 5liter benyával a tankban, tele téli fagyállóval. Csak az akksit vettem ki belőle. Asszem, csinálok némi extra munkát a restaurátoroknak ![]() 1997 Audi A4 Avant 1.9tdi AFN -modified->A4 képek 2004 Seat Leon Cupra TDI->Seat képek |
||||
Vissza az elejére |
|
||||
Danner |
|
||||
Wellingborough(UK)![]() ![]() Regisztrált tag #27
Regisztrált: 2010.06.29 - 10:43Üzenetek: 930 |
Retro írta ... áááá, kepékről ítélve 500-nak max a negyedét éri, miláért már majdnem hibátlant kapni ![]() én most ebbe vagyok nagyon beleszerelmeskedve ![]() LINK Felajánlottam valakinek, lehet hogy érdekli az autó, 3500 eurót akarnak érte. Az asszonyt már lelkileg felkészítettem, hogy lehet jön még egy Coupé a házhoz ![]() Gondolom, tapsolt a boldogságtól ![]() Nálunk fordítva van, majdnem rábeszélt Móni egy A8-ra, vagy 740iL-re ![]() 1997 Audi A4 Avant 1.9tdi AFN -modified->A4 képek 2004 Seat Leon Cupra TDI->Seat képek |
||||
Vissza az elejére |
|
||||
Retro |
|
||||
Vendég
|
áááá, kepékről ítélve 500-nak max a negyedét éri, miláért már majdnem hibátlant kapni ![]() én most ebbe vagyok nagyon beleszerelmeskedve ![]() LINK Felajánlottam valakinek, lehet hogy érdekli az autó, 3500 eurót akarnak érte. Az asszonyt már lelkileg felkészítettem, hogy lehet jön még egy Coupé a házhoz ![]() |
||||
Vissza az elejére |
|
||||
Andrew |
|
||||
Budapest/Pécs![]() ![]() Regisztrált tag #7
Regisztrált: 2010.04.25 - 13:15Üzenetek: 1142 |
Itt van a hirdetés már képekkel az audiklubb elnökének az autójáról ![]() Audi A4 | B5 | 1.8 TQ | AJL | Imola gelb
|
||||
Vissza az elejére |
|
||||
Oldal: 1 2 3 ... 19 [20] 21 | |