Bejelentkezés vagy Reg!


USER:
PASS:

 
 
 
Ötszáz lóerő elég lesz az Audi TT RS-be?
Örültünk már a széria TT RS-nek is, mert a turbós öthengeres a legszebb Audi-hagyományokat idézi fel. De amit az ABT tuningcsomagja erre még rátesz, az utcára messze soknak tűnik. Ötszázegy lóerő, négy másodperces gyorsulás és 292 km/h végsebesség a három kulcsérték, a cégvezető pedig azt ígéri, minden helyzetben uralható a gép.Nem érdemes vitát nyitni arról, hogy a TT RS-ben az egyik legkiforrottabb összkerékhajtási rendszer található, ezért egy pillanatig tegyük fel, hogy valóban biztonságosan át tudja vinni a motor 650 Nm-es nyomatékát az útra. De hogy ki is lehessen használni, ahhoz a közút nagyon kevésnek tűnik - nemrég számoltunk be arról, hogy a széria TT RS-sel is mennyire nehéz betartani a sebességkorlátokat.Az ABT Power S csomag a motorvezérlés átprogramozása mellett egy nagyobb turbófeltöltőből, valamint egy méretes töltőlevegő- visszahűtőből áll, így éri el a kétszáz lóerős literteljesítményt, amire a német TÜV is áldását adta. Persze megkérik az árát a becsülendő mérnöki teljesítménynek: közel tízezer euró a készlet ára beszereléssel együtt, amit tizenkilenc, illetve húsz colos felnikkel megfejelhetünk még ötezer euróval, hogy álló helyzetben is látsszon a pénzköltés eredménye.


Forrás: LINK
[Beküldte Rocko]

Beküldte Újbácsi on 2010.09.06. - 18:56:18 | Comments: OFF  |  Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
 
 
 
 
 
Látogatói központot nyit a győri Audi
Az Audi Hungaria 120 millió forintos beruházással látogatói központot alakított ki vendégfogadóval, gyárlátogatói útvonalakkal, szigetekkel.

Hétfőtől naponta két, egyenként legfeljebb 25 fős csoportban kísérik végig a vendégeket, akik az ingyenes gyárlátogatáson ismerkedhetnek a csúcstechnológiájú motor-, és járműgyártással magyar, német, illetve angol nyelvű vezetés mellett - közölte Lőre Péter kommunikációs vezető.

Bejelentkezni a gyárlátogatásra az Audi internetes oldalán lehet.

forrás: LINK
[Beküldte Rocko]

Beküldte Újbácsi on 2010.09.06. - 18:55:37 | Comments: OFF  |  Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
 
 
 
 
 
Szentendrei Szigeti Veteránautós és Motoros Egyesület


Tisztelt veterános Barátunk!

Egy izgalmas programot szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani 2010. október 16.-án, mivel a szeptemberi időpont nem volt sikeres, a rossz idő miatt el kellett halasztanunk.
A Szentenderei Szigeti Veterán Autós Motoros Egyesület (SZESZVAME) megrendezi a IV. Szigeti veteránmotoros túraversenyét, Szigetmonostor - Tahitótfalu - Kisoroszi - Szigetmonostor útvonalon. A részleteket a versenykiírással kapcsolatban megtudhatod a honlapjukon:

LINK

Minden veteránmotorost szeretettel várnak a Rendezők.

[Beküldte Újbácsi]

Beküldte Újbácsi on 2010.09.03. - 14:21:46 | Comments: OFF  |  Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
 
 
 
 
 
110 lovas a leggyengébb ABT Audi A1
A dízel és a benzines Audi A1-ekhez is készített teljesítménynövelő csomagot az ABT Sportsline.A VW Csoport járműveihez tuningcsomagot kínáló műhelyek közül az ABT Sportsline a legnagyobb, a legismertebb és a leggyorsabb is. Már most készítettek az A1-hez motortuningot és aerodinamikai csomagot, de kérésre a futóművet is sportosítják és új felniket is raknak a kocsira.Motortuning az 1,2-es és az 1,4-es benzinmotorhoz, valamint az 1,6-os dízelhez is készült. A kisebbik, 90 lovas dízelt 110, a 105 lóerős erősebbiket 125 lóerősre húzzák. Az eredetileg 86 lovas, 1,2 literes TFSI teljesítményét 115, a 122 lovas 1,4-esét 150 lóerőre tornázzák fel.


Az optikai csomag módosított első és hátsó lökhárítóból, oldalsó szoknyákból és hátsó szárnyból, színes matricákból és betétekből, 17-es vagy 18-as titánfelnikből, valamint dupla csövű sportkipufogóból áll. A futóműben csak a rugókat cserélik ki, a belső térben pedig csupán az ABT feliratú szőnyegek jelzik a változást.

[Beküldte Rocko]


Beküldte Újbácsi on 2010.08.04. - 09:15:41 | Comments: OFF  |  Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
 
 
 
Oldal:  1 2 3 ... 40 [41] 42 43 44