Bejelentkezés vagy Reg!


USER:
PASS:

 
 
 
Rólunk

Kedves Olvasó!
Itt és most megtudhatod, amit a klubunk megalakulásáról tudni illik!

1999 szeptemberében egy újdonsült Audi-tulajdonos úgy gondolta, hogy az autójával kapcsolatos problémáinak, jó és rossz tapasztalatainak megbeszélésére létrehoz egy magyar nyelvű levelező listát. Erre a listára sokan felfigyeltek, szépen gyarapodott a tagok száma. A következő fél év alatt már 30 fősre híztunk, és egyre inkább érlelődött a gondolat, hogy ne csak a leveleink útján, hanem személyesen is megismerjük egymást. Így 2000 februárjában meg is lett ejtve az első találkozónk a Lurdy-ház parkolójában, majd Ráckevén folytatódott az ismerkedés, autónézegetés, próbálgatás, kóstolgatás. A következő időkben több, a levelező listán szervezett találkozóra került sor (dömsödi Dunapart, veresegyházi tópart, Velencei-tó mellett, Székesfehérvár, a teljesség igénye nélkül). A találkozók létszáma sajnos csak töredéke volt a levelező listán szereplő neveknek. 2001 februárjában szervezett találkozón viszont minden addigi rekord megdőlt: a 72 fős listáról 33 autó vonult fel a Lurdy-ház parkolójában!

A klubalapítás gondolata már régóta érlelődött a társaságban. Az utolsó találkozón konkrét elhatározásra jutottunk: működjünk szervezett formában, hogy minél jobban össze tudjuk fogni az Audi márka iránt érdeklődők táborát. Az elhatározást tett követte; Következő hétvégén a társaság „kemény magja” összegyűlt és megalkotta az egyesület alapító okiratát. Ennek során meghatároztuk klubunk céljait, eldöntöttük nevét, és megválasztottuk az elnököt és a vezetőséget.

Hogy ne csak a levelező lista útján legyünk elérhetőek, elkészítettük honlapunkat először egy ingyenes szolgáltató szerverén, majd regisztráltattuk a mostani honlap-címet.

Köszöntünk az oldalunkon!

Az Első Magyar Audi Klub Egyesület vezetősége