Bejelentkezés vagy Reg!


USER:
PASS:

 
 
 
GY.I.K.
Itt vannak a Gyakran Ismételt Kérdések.

---Nem tudok belépni a régi regisztrációmmal!
-Csak a tagok adatai vannak átmentve az új oldalra, de a tagok közül is csak a megfelelően kitöltöttek. Regisztrálj újra az oldalon.

---Hiába regisztráltam, nem tudok belépni!
-A regisztrációt minden esetben egy moderátor vagy egy admin hagyja jóvá. Ők is emberek, nem lehetnek itt mindig. Legyél türelmes, naponta többször van ellenőrizve a regisztrációs szakasz.

---Nem tudok képeket feltölteni a galériámba!
-Képeket csak tagok tudnak feltölteni és csak a következő feltételekkel: Csak az angol kisbetűket tartalmazhatja a kép neve, és a kiterjesztése is csak "jpg" lehet, csupa kisbetűvel és a mérete maximum 1024x768.

---Nem látom a felhasználók adatait!
-A tagok adatait csak a tagok láthatják, mivel ez egy nyitott fórum, ezért szükség van az adatok védelmére, hogy egy egyszerű regisztrációval ne lehessen kinyerni adatokat. Tagnak minősül a tagdíjat fizető fórumozó.

--- Audiklubtagok E-mail cím bejelentkező felület:
http://mail.audiklub.hu
felhasználónév: regisztrált név (@audiklub.hu nélkül!)
jelszó: azt csak te tudhatod


Szabályzat - AudiKlub


1. Regisztráció, profil

1.1. Egy személy csak egy alkalommal regisztrálhat.
1.2. A felesleges regisztrációkat törölhetjük (0 hozzászólás, 2 hónap bejelentkezés nélkül).
1.3. A felhasználónévben nem szerepelhet:
* nyomdafestéket nem tűrő szó (különleges karakterekkel helyettesítve sem)* megtévesztő értelmű szó (pl.: admin, moderator, webmester, root, hacker)* gyűlöletkeltő, sértő, provokáló szó* közéleti szereplők neve
1.4. A felhasználó felel a profiljában megadott e-mail cím hitelességéért, aktualitásáért.
1.5. A profil mezőket értelmetlen, felesleges adatokkal tilos megtölteni (pl.: nincs, mi ez?).
1.6. Az avatarként használt kép nem lehet:
* provokáló, közízlést sértő* copyright által védett kép* az oldal egy adminisztrátorának avatar képe
1.7. Az aláírás:
* nem a spam helye* legfeljebb 2 sorból állhat* legfeljebb 1 db, 350x20 pixelnél és 5 kb-nál nem nagyobb képet tartalmazhat (userbar)

2. Fórum, hozzászólások, üzenőfal

2.1. A hozzászólások nem tartalmazhatnak:
* nyomdafestéket nem tűrő szavakat* illegális, jogvédett tartalmakat, illetve arra mutató linkeket* másra nézve sértő dolgokat
2.2. A kérdéseket a fórumba várjuk, az üzenőfalról töröljük az ilyen üzeneteket.
2.3. A hozzászólásokban mellőzendő:
* a spam, saját szolgáltatások reklámozása - az erre kijelölt fórumtémát kivéve,vagy az adminisztrátorok engedélyével* más webfejlesztéssel foglalkozó cégek és weboldalak reklámozása,kivéve engedélyel* közvetlen hivatkozás (link) elhelyezése fájl letöltésére más weboldalról* túl sok hangulatjel, nagybetű vagy írásjel (kérdőjel, felkiáltójel) használata* valódi tartalmat nem hordozó üzenetek (hozzászólásgyűjtés)* egyszavas vagy csak hangulatjelent tartalmazó üzenetek
2.4. Új fórumtéma létrehozása csak a moderátor jogköre!
2.5. Saját hozzászólásra rövid időn belül tilos új hozzászólással válaszolni (van lehetőség szerkesztésre).
2.6. Egy kérdést tilos egyszerre több fórumtémában is feltenni (crossposting).

3. Adminisztrátorok

3.1. Az oldal rendjére (különböző jogkörű) adminisztrátorok vigyáznak.
3.2. Az adminisztrátori csapat tagjairól kizárólag az oldal tulajdonosa (Audiklub) dönthet.
3.4. Az adminisztrátorokat privát üzenetben, MSN-en, stb.. zaklatni tilos! Fórum/adminhoz topic azért lett beüzemelve!
3.5. Amennyiben egy adminisztrátor visszaél jogaival, azt az oldal tulajdonosa (Audiklub) felé kell jelezni privát üzenetben bizonyítékok csatolásával együtt (pl.: screenshot).

A fenti szabályokat megsértő felhasználókat az oldal adminisztrátorai és moderátorai figyelmeztethetik, illetve ideiglenesen van véglegesen kitilthatják az oldalról (IP cím alapján is).
Oldalunk vezetősége nem vállal felelősséget a tagok viselkedéséért, és az általuk közzétett tartalmak hitelességéért és legalitásáért, de megtesz minden tőle telhetőt a fenti szabályok betartatása érdekében.
Fenntartjuk a jogot a szabályzat módosítására, amelyről egy hír formájában értesítjük a felhasználókat. Az új szabályzat a korábban regisztrált tagokra egyaránt vonatkozik.
Oldalunk teljes tartalma (szöveg, kép-, videó és hanganyag, grafika, forráskód, címlista) szerzői jogvédelem alatt áll. Bárminemű másolása, feldolgozása, 3. személynek történő átadása a szerzők előzetes beleegyezése nélkül szigorúan tilos!