Bejelentkezés vagy Reg!


USER:
PASS:

 

Kedves Felhasználók!

Belépési probléma esetén KAPCSOLAT fül alatt találtok elérhetőséget.


A regisztrációnál lehetőség szerint töltsétek ki az adott mezőket attól függetlenül, hogy nyilvánosak vagy rejtettek lesznek-e a többi felhasználó előtt. Tagok adatait csak a tagok láthatják. A klub természetesen minden regisztrációt zártan kezel, harmadik személynek semmi esetben nem adja ki azokat. Értelmetlen adatokkal természetesen nem engedünk regisztrálni. Minden esetben moderátor rögzíti a regisztrációt, mely kizárólag a mezők kitöltésének helyességét hivatott ellenőrizni. Azon leszünk, hogy mielőbb engedélyezzük a használatot. Türelmeteket köszönjük. Topikok létrehozásánál kérjétek a moderátorok vagy adminok segítségét. Ha nem találtok valamit, a GY.I.K. között keressétek a megoldást. Ha ezután sincs meg, keressetek meg egy moderátort vagy admint.


pobela[kukac] audiklub(pont)hu

Kellemes időtöltést mindenkinek!

Vezetőség


 
 
„Best Cars 2020” díjat nyert a győri Audi Q3 Sportback
Győr, 2020. február 6. – A „Best Cars 2020“ díjat az olvasók szavazatai alapján az Audi Hungaria legújabb büszkesége, az Audi Q3 Sportback nyerte a kompakt SUV/terepjáró kategóriában.

Az Audi Q3 Sportback sorozatgyártása 2019 nyarán indult az Audi Hungariánál. A tavalyi évben a vállalat a járműgyártásban az eddigi legmagasabb gyártási volument érte el. 2019-ben összesen 164 817 Audi-modell, köztük 15 300 Audi Q3 Sportback gördült le a gyártószalagról.

Az Audi Hungaria járműgyártásában jelenleg 4 000 munkatárs gyártja az A3 Cabriolet, a TT Coupé és Roadster, valamint a Q3 és Q3 Sportback modelleket. A győri autók világszerte több mint 90 országba jutnak el.

Az „auto motor sport” szaklap által szervezett „Best Cars” díjátadóját immár 44. alkalommal tartották meg, amely az európai járműipar egyik legnívósabb versenyének számít. 11 kategóriában 387 modell állt rajthoz a szavazatokért. Az idei évben több mint 100 000 olvasó adta le szavazatát. A kompakt SUV/terepjáró, valamint a nagy SUV kategória volt a legnépszerűbb, itt egyaránt 63 modell indult. Az Audi Q3 Sportback a leadott szavazatok 11,5 százalékát gyűjtötte be, és nyerte meg ezzel a rangos elismerést.

forrás: audi.hu

Beküldte emiklos on 2020.03.22. - 23:50:42 | Comments: OFF  |  Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
 
 
 
 
 
Elkészült a 100.000. e-motor az Audi Hungariánál
• Nő az e-motorok aránya a motorgyártásban
• Alfons Dintner, az igazgatóság elnöke: „Az Audi Hungaria elektromosan hajt a jövőbe”

Győr, 2019. december 19. - Az Audi Hungaria munkatársai mindössze másfél évvel a sorozatgyártás megkezdése után elkészítették a 100 000. e-motort. 2018 júliusa óta gyártanak elektromos meghajtásokat Győrben. Az e-motorokat az Audi márka első, teljesen elektromos modelljéhez, az Audi e-tron és az e-tron Sportbackhez szállítják Győrből. Az e-motorgyártás termelési kapacitását lépésről lépésre bővítették ki, így ma már naponta több mint 700 elektromos motor készül a győri gyárban.


„Az Audi Hungaria jelentősen hozzájárul az Audi elektromos offenzívájának megvalósításához. Intenzíven dolgozunk e-kompetenciáink bővítésén. 2018-ban sikeresen elindítottuk az elektromos meghajtások sorozatgyártását, emellett a Q3-gyártási szegmens mild-hibrid modelljeinek gyártásfelfutásával 2019-től elektromos meghajtású járművek is készülnek vállalatunknál. A már ismert e-transzformációs projekttel készülünk fel az elektromos meghajtás következő generációjának integrálására" - mondta Alfons Dintner, az

AUDI HUNGARIA Zrt. igazgatóságának elnöke.

Jelenleg a vállalatnál kétféle e-motor készül, három különböző teljesítménnyel: 100 kW, 125 kW és 140 kW. Minden e-tron modellt két elektromos motor hajt, az egyik az első-, a másik a hátsó tengelyen található. A gyártás bővítésével a napi kapacitás 400-ról 720 egységre növekedett. Mind a gyártósorra, mind a moduláris gyártószigetekre új gyártóberendezéseket telepítettek. A munkatársak száma szintén nőtt: jelenleg 490 szakember készíti az elektromos meghajtásokat Győrben.

Az Audi Hungaria az elektromos meghajtások központi gyártótelephelye az Audi Konszernen belül. Az e-transzformációs projekttel a vállalat tovább fejleszti kompetenciáit, és további szaktudást épít fel.

forrás: audi.hu

Beküldte emiklos on 2020.03.21. - 23:53:21 | Comments: OFF  |  Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
 
 
 
 
 
Autóüveg fóliázás
Tisztelt Tagok!

Autóitok szépítésében, egyénivé tételének egyik pontjaként sikerült megállapodást kötnünk a Budapestfolia.com–mal.

Ennek a megállapodásnak a keretében Sedan és Avant gépkocsik autóüveg fóliázása egységesen (fizető tagok esetén) 30000- Ft-ért érhető el Náluk.

Tevékenységi körükben megtalálhatók a különböző autódekoráció készítések, karosszéria fóliák.

Ezek esetén is kedvezményes árakat fogtok kapni az egyéni igényeknek megfelelően.

Keressétek Őket bizalommal elérhetőségeiken
.

[Beküldte Zolee78]

Beküldte emiklos on 2017.05.04. - 15:16:25 | Comments: OFF  |  Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
 
 
 
 
 
Teljesen átszabták az Audi R18-ast
Az Audi alaposan átdolgozta az idei évre az R18-ast, nyilvánvalóan azzal a céllal, hogy ismét a kategória csúcsára érjenek. A négyliteres, V6-is turbódízel motoron kívül nem sok alkatrész maradt meg a korábbi autóból, sőt, ami igazán meglepő, a tavalyi szezon végén bemutatott prototípusra is csak nyomokban emlékeztet az új versenygép.
forrás: totalcar.hu

LINK
[Beküldte Po-Béla]

Beküldte Po-Béla on 2016.05.14. - 09:36:53 | Comments: OFF  |  Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
 
 
 
Oldal:  [1] 2 3 ... 42 43 44